Online seminar: Hoe gaat u om met dementie?

 in Dementie, Mijn Hoofd

Hoe gaat u om met iemand die dementie heeft? Daarover organiseert CZ op woensdag 17 februari een online seminar. U krijgt er praktische tips die u direct kunt toepassen.

De diagnose is gesteld. Hoe verder?
Het duurt meestal even voordat de diagnose dementie wordt gesteld. Na een fase van onrust en veranderingen is er eindelijk duidelijkheid. Fijn, maar ook confronterend. Want hoe gaat u nu om met dementie? Een fase met veel vragen, zoals:

  • Ik heb het gevoel dat ik er alleen voor sta. Wat kan ik hieraan doen?
  • Hoe vertel ik de diagnose aan onze omgeving? En wat betekent dat voor onze relaties en onze vriendschappen?
  • Wat is dementie eigenlijk? En hoe ga ik het beste om met elke fase van de ziekte?

Leer omgaan met dementie
Tijdens het online seminar leert u hoe u het leven na de diagnose dementie zo goed mogelijk voort kunt zetten, binnen de beperkingen die er zijn. U krijgt praktische tips waarmee u meteen aan de slag kunt.

Tips van de experts
Het seminar wordt geleid door presentator Krijn Schuurman en vindt plaats in een studio met een aantal interessante gasten, zoals Marianne van Tol van Martha Flora en mantelzorger Rineke Maarse.

 Op pc, tablet of mobiel
Het online seminar is op woensdag 17 februari, van 19.00 tot 20.00 uur. U kunt het seminar volgen op uw computer, tablet of mobiele telefoon. U hoeft er de deur dus niet voor uit. Het seminar is gratis en voor zowel CZ-verzekerden als niet-CZ verzekerden.

 Zo meldt u zich aan
Aanmelden gaat heel snel en eenvoudig. Druk op de knop dan komt u bij de informatiepagina. Vervolgens kunt u zich aanmelden en gegevens invullen. Dan ontvangt u een bevestigingsmail met meer informatie.

Aanbevolen berichten

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.